لوله گالوانیزه

لوله یکی از مشتقات فلزی است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف دارد. درواقع لوله، پروفیلی با سطح مقطع گرد است که برای انتقال مواد استفاده می‌شود. لوله‌های فولادی جزو پرکاربردترین لوله‌ها در صنعت و تأسیسات هستند که لوله گالوانیزه هم جزو همین لوله‌ها است.

لوله گالوانیزه

لوله یکی از مشتقات فلزی است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف دارد. درواقع لوله، پروفیلی با سطح مقطع گرد است که برای انتقال مواد استفاده می‌شود. لوله‌های فولادی جزو پرکاربردترین لوله‌ها در صنعت و تأسیسات هستند که لوله گالوانیزه هم جزو همین لوله‌ها است.

لوله‌های فلزی هم ازنظر جنس و هم ازنظر روش تولید طبقه‌بندی می‌شوند. لوله گالوانیزه از نوع لوله‌های درزدار است. در ابتدا ورق فلزی از جنس آهن سفید را با یک‌لایه از فلز روی مذاب می‌پوشانند و درواقع آن را گالوانیزه می‌کنند و سپس دو لبه ورق فلزی را به هم جوش می‌زنند و به شکل لوله درمی‌آورند.

لوله گالوانیزه مقاومت بالایی در برابر رطوبت و خوردگی و زنگ‌زدگی از خود نشان می‌دهد، بنابراین به‌راحتی می‌توان از آن برای محیط‌هایی با شرایط بد استفاده کرد. زیرا زنگ‌زدگی لوله می‌تواند به‌مرورزمان باعث ایجاد سوراخ در لوله شود و تبعات و خسارات زیادی را به بار آورد.

طبقه بندی موضوعی

لوله پلیکا

سه شنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۰۲:۲۱ ق.ظ

لوله پلیکا چیست؟
امروزه استفاده از لوله های پلیمری به جای لوله های فلزی و چدنی گسترده شده است زیرا مزایای بهتری نسبت به دیگر انواع لوله دارد. لوله پی وی سی یکی از مهمترین و کاربردی ترین محصولات تولید شده در پتروشیمی می باشد که جایگزین لوله های سنتی شده و روز به روز استفاده از آن در میان مردم مرسوم تر می گردد.

لوله های پی وی سی هرکدام در بازار کاربرد مختلف دارند و به همین خاطر نام های متفاوتی نیز برای آن ها بیان شده است که لوله پلیکا یکی از انواع آن هاست.

لوله پلیکا یکی از انواع لوله های پی وی سی می باشد که با توجه به کاربرد گسترده ی آن در بازار در سایزها و اندازه های مختلف استفاده می شود.

 

لوله پلیکا را می توان از لحاظ حمل راحت و سبکی نیز به نسبت سایر لوله ها برتر دانست و کاربرد آن نیز به همین دلیل بیش از گذشته شده است. مقاوم بودن لوله پلیکا موجب شده تا در زمینه ی آبرسانی، فاضلابی، صنعتی و ساختمانی از آن بهره گرفته شود.

علاوه بر راحتی در حمل انواع لوله پلیکا با سایز های مختلف مزایای دیگری نیز برای این نوع لوله بیان می شود که هر کدام می توانند برتری آن را نسبت به انواع دیگر لوله نشان دهند.

لوله پلیکا سطح کاملا صاف داشته و چون در اتصالات کمترین برآمدگی و تورفتگی وجود دارد احتمال گرفتگی آن کمتر بوده و دوام بیشتری خواهد داشت.

پوسیدگی لوله پلیکا در مدت زمان طولانی تری صورت گرفته و خورندگی و سایش کمتری نیز دارد. لوله پلیکا را می توان از بهترین انواع لوله تولید شده در صنایع پتروشیمی دانست زیرا به راحتی با پلیمرهای ساختگی و صنعتی تولید شده و کمتر آسیب می بیند که همین مزیت موجب شده تا میزان استفاده ی آن نیز بیشتر گردد.

قیمت انواع لوله پلیکا به سایز، وزن و مواد بکار رفته در آن بستگی دارد که هر کدام در کارخانه های مختلف متغیر خواهد بود و تولیدکننده های لوله پلیکا نیز با نرخ های قیمتی متفاوتی در بازار فعالیت می کنند و خریداران باید با شناخت کافی انواع لوله اقدام به خرید نمایند.

انواع لوله پلیکا

انواع لوله پلیکا را می توان در سه دسته ی

لوله پلیکامعمولی

لوله پلیکا نیمه قوی

لوله پلیکا فشار قوی

دسته بندی کرد.لوله پلیکا معمولی تحت فشار کمتری به نسبت لوله نیمه قوی و فشار قوی تولید شده است و مصارف آن نیز با توجه به این فشار مختلف خواهد بود.

همچنین لوله پلیکا را می توان برای مصارف مخابراتی، فاضلابی، سیستم های هوادهی و جداره ی چاه به کار برد که هر کدام اندازه ی مختلفی خواهند داشت و در هنگام خرید باید به این دو خصوصیت بیشتر توجه نمود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۲/۰۵
مریم رحیمی

پلیکا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی